Ako odstrániť históriu Uberu: 14 krokov (s obrázkami)

V tomto článku sa dozviete, ako v počítači, telefóne alebo tablete vymazať svoje konto Uber, čo je činnosť, ktorá vymaže históriu jázd Uber. Vymazanie účtu Uber (ktorý zahŕňa aj účet Uber Eats) je jediný spôsob, ako vymazať svoju históriu. Vaše konto zostane v deaktivovanom stave 30 dní po vymazaní. Ak sa do 30 dní znova neprihlásite, vaše konto a všetky súvisiace informácie vrátane histórie jázd sa natrvalo vymažú.

Metóda 1 z 2:Použitie mobilnej aplikácie

Otvor aplikáciu Uber v telefóne alebo tablete. Je to čierna ikona, na ktorej je bielymi písmenami napísané „uber“. Nájdete ju na jednej z domovských obrazoviek, v zásuvke aplikácií alebo vyhľadaním.

  • Ak máte účet vodiča prepojený s účtom cestujúceho, tento spôsob nevymaže váš účet. Namiesto toho vyplňte formulár Odstrániť môj účet vodiča Uberu a požiadajte o vymazanie.

Ťuknite na ponuku . Sú to tri vodorovné čiary v ľavom hornom rohu obrazovky.

Klepnite na Nastavenia. Túto informáciu nájdete v spodnej časti ponuky.

Prejdite nadol a ťuknite na položku Ochrana osobných údajov. Nachádza sa smerom k spodnej časti ponuky.

Klepnite na Odstrániť svoje konto. Toto sa zobrazí červenou farbou úplne dole na obrazovke.

Zadajte svoje heslo a ťuknite na položku Overiť. Po overení hesla sa zobrazí správa „Prepáčte, že odchádzate“.

  • Budete presmerovaní na stránku, na ktorej sa zobrazí zoznam miest, v ktorých ste používali Uber, a počet jázd, ktoré ste absolvovali, ako aj vaše hodnotenie cestujúcich.

Ťukni na Pokračujte na potvrdiť. Je to čierne tlačidlo v pravom dolnom rohu obrazovky.

Vyberte dôvod vymazania konta. Môžete si vybrať jeden z uvedených dôvodov alebo zvoliť Radšej nehovoriť. Zobrazí sa potvrdzujúca správa.

Ťuknite na stránku Odstrániť pre potvrdenie. Tým sa vaše konto dostane do stavu „deaktivované“ na 30 dní. Ak sa do 30 dní neprihlásite na svoje konto Uber, vaše konto a história jázd sa natrvalo vymažú. [1]

Metóda 2 z 2:Použitie webovej stránky

Prihláste sa do https://www.uber.com/. Ak ešte nie ste prihlásení, klepnite na Prihlásenie odkaz v pravom hornom rohu stránky a prihláste sa teraz. Môžete na to použiť mobilný alebo počítačový webový prehliadač.

  • Ak máte konto vodiča spojené s kontom jazdca, tento spôsob nevymaže vaše konto. Namiesto toho vyplňte formulár Odstrániť môj účet vodiča Uberu a požiadajte o vymazanie.

Kliknite na Pomocník . Nachádza sa pri pravom hornom rohu stránky.

Kliknite na Viac na v časti „Možnosti účtu a platieb. V ľavej hornej časti stránky sa zobrazí záhlavie „Možnosti účtu a platby“.

Prejdite nadol a kliknite na položku Odstrániť moje konto Uber. Nachádza sa pod nadpisom „Zmena nastavení môjho konta“.

  • Klepnite na Odstrániť moje konto Uber. Ak ste sa nedávno prihlásili do služby Uber a overili svoju totožnosť pomocou dočasného kódu, týmto spôsobom sa vaše konto okamžite vymaže. Ak si vymazanie účtu rozmyslíte, prihláste sa do 30 dní od vymazania a účet si okamžite znovu aktivujte.

    • Ak ste nedávno neoverovali svoje konto, budete k tomu vyzvaní teraz overením dočasného kódu, ktorý vám bude zaslaný na vaše telefónne číslo. Podľa pokynov na obrazovke overte kód. Po overení kódu bude váš účet okamžite vymazaný.
  • Odkazy