Ako odstrániť koncept v službe Gmail: 10 krokov (s obrázkami)

E-maily v službe Gmail sa automaticky ukladajú ako návrhy, kým ich neodošlete. Skutočne užitočné je, že môžete pracovať na e-maile z telefónu, uložiť ho ako koncept a potom pokračovať v práci na tomto e-maile z počítača. Ale čo ak tento koncept nepotrebujete? Tento článok vás naučí, ako odstrániť koncept v službe Gmail pomocou počítača a aplikácie. Odstránenie návrhu v službe Gmail je trvalé a tento návrh už nemôžete znovu obnoviť.

Metóda 1 z 2: Použitie počítača

Otvorte prehliadač. Medzi obľúbené patrí Firefox a Chrome.

Prejdite na https://www.Google.com/gmail.

  • Ak sa zobrazí výzva, prihláste sa.

Kliknite na Návrhy. Nachádza sa v ponuke naľavo spolu s položkami Doručená pošta a Snoozed. Zobrazia sa všetky vaše návrhy e-mailov.

Klepnite na vedľa návrhu, ktorý chcete odstrániť. Zaškrtnutím sa koncept označí.

  • Výberom viacerých políčok môžete vybrať viacero návrhov.

Kliknite na položku Odstránenie návrhov. Toto tlačidlo uvidíte v paneli s ponukou pri hornom okraji stránky. Váš vybraný projekt zmizne.

  • Ak otvoríte konkrétny koncept e-mailu, môžete tiež kliknúť na ikonu koša, aby ste tento koncept vymazali.

Metóda 2 z 2:Použitie aplikácie Gmail

Otvorte Gmail. Ikona tejto aplikácie vyzerá ako biela obálka s červeným okrajom. Túto aplikáciu nájdete na domovskej obrazovke, v zásuvke aplikácií alebo vyhľadaním.

Klepnite na . Toto je v ľavom hornom rohu obrazovky. Ponuka sa vysunie zboku.

Ťuknite na Návrhy. Otvoria sa vaše návrhy.

Ťuknite na kruhovú ikonu vedľa návrhu. Zvyčajne sa zobrazí profilový obrázok alebo kruh s písmenom v závislosti od toho, kto odoslal pôvodný e-mail. Ikona zmení farbu, aby naznačila, že je vybraný návrh.

  • Kliknutím na viacero ikon môžete vybrať viacero návrhov.
  • Ťuknite na kôš . Vybraný návrh zmizne.