Ako odstrániť konto na Groupme v iPhone alebo iPade: 7 krokov

V tomto článku sa dozviete, ako deaktivovať konto GroupMe a vymazať všetky jeho chatové údaje pomocou iPhonu alebo iPadu.

Kroky

Otvorte GroupMe na iPhone alebo iPade. Ikona GroupMe vyzerá ako modrá rečová bublina v bielom kruhu.

Ťuknite na ikonu troch vodorovných čiar. Nachádza sa v ľavom hornom rohu obrazovky. Ťuknutím sa otvorí navigačný panel na ľavej strane.

  • Ak sa otvorí GroupMe s konverzáciou, ťuknutím na tlačidlo späť sa vráťte do zoznamu konverzácií.

Klepnite na svoju profilovú fotografiu na paneli s ponukou. Tým sa na novej stránke otvoria podrobnosti o vašom profile.

Prejdite nadol a ťuknite na položku Odstránenie konta GroupMe. Toto je modré tlačidlo v spodnej časti stránky s podrobnosťami o vašom profile.

Ťuknite na modré tlačidlo Pokračovať tlačidlo.

  • Ak vlastníte nejaké skupinové chaty, budete požiadaní o prenos vlastníctva skupín predtým, ako budete môcť prejsť k poslednému kroku. V tomto prípade ťuknite na položku Prenos vedľa skupiny a vyberte kontakt ako nového vlastníka.

Zadajte heslo svojho účtu do Heslo pole. Potvrdí sa vaše vlastníctvo tohto účtu a potvrdí sa vaše rozhodnutie.

  • Ťuknite na položku Pokračovať tlačidlo. Tým sa deaktivuje vaše konto a vymažú sa všetky jeho chatové údaje. Budete presmerovaní na úvodnú obrazovku aplikácie.

    • Ak sa počas nasledujúcich 48 hodín neprihlásite, vaše konto bude natrvalo vymazané.