Ako odstrániť profil v službe Netflix (2020)

V tomto článku sa dozviete, ako odstrániť profil na Netflixe, ak používate webový prehliadač v počítači, mobilnú aplikáciu a streamovacie zariadenie (napríklad Xbox alebo smart-stick). Odstránenie profilu z účtu však nie je to isté ako odstránenie účtu Netflix a ukončenie plateného predplatného, ktoré je bližšie vysvetlené v článku Ako zrušiť Netflix.

Metóda 1 z 3: Použitie streamovacieho zariadenia

Otvorte službu Netflix. Túto aplikáciu by ste mali nájsť na domovskej obrazovke. Jazyk a kroky sa môžu líšiť v závislosti od vášho streamovacieho zariadenia a služby (napríklad používanie Xboxu oproti Roku), ale kroky sú dosť podobné.

Prejdite na obrazovku výberu profilu. Ak ste prihlásení pod určitým profilom, možno bude potrebné odhlásiť sa z tohto profilu, aby sa zobrazila obrazovka Výber profilu.

  • Vaše zariadenie môže namiesto toho obsahovať kroky, ktoré sú podobné metóde mobilnej aplikácie. Tieto kroky by mali zahŕňať prechod na váš profilový obrázok a výber položky „Spravovať profily“.“

Vyberte ikonu ceruzky vedľa profilu, ktorý chcete odstrániť. Môže to byť ikona ponuky s tromi bodkami alebo namiesto nej napíšte „Upraviť“.

Vyberte možnosť vymazať profil. Po odstránení profilu Netflix už nebude história sledovania dostupná.

Metóda 2 z 3: Použitie webového prehliadača

Prejdite na https://netflix.com/ a prihláste sa. Na vymazanie profilov Netflix môžete použiť akýkoľvek webový prehliadač.

  • Ak sa zobrazí výzva, vyberte profil Netflix, ktorý bežne používate.

Prejdite kurzorom na ikonu svojho profilu a klepnite na Správa profilov. V pravom hornom rohu webového prehliadača uvidíte ikonu svojho profilu.

Klepnite na profil, ktorý chcete odstrániť. Zobrazia sa dlaždice všetkých profilov pripojených k danému účtu Netflix.

Klepnite na Odstrániť profil. Kliknite na Odstrániť profil znovu dokončiť proces. Tento profil a jeho história zobrazovania sa vymaže.[1]

Metóda 3 z 3: Použitie mobilnej aplikácie

Otvorte Netflix. Táto ikona aplikácie vyzerá ako štylizované červené písmeno „N“, ktoré nájdete na jednej z domovských obrazoviek, v zásuvke aplikácií alebo vyhľadaním.

  • Ak sa zobrazí výzva, prihláste sa.

Ťuknite na položku . V pravom hornom rohu obrazovky uvidíte túto ikonu ceruzky.

Ťuknite na profil, ktorý chcete vymazať. Zobrazí sa stránka s informáciami o danom profile.

  • Ťuknite na položku Odstrániť profil. Klepnite na Odstrániť profil vo vyskakovacom okne, aby ste potvrdili svoju akciu a pokračovali.
  • Odkazy