Ako odstrániť účet TikTok: 7 krokov (s obrázkami)

V tomto článku sa dozviete, ako natrvalo odstrániť svoje konto TikTok pomocou systému Android, iPhonu alebo iPadu. Po vymazaní účtu zostane účet v stave „deaktivovaný“ 30 dní pre prípad, že by ste si to rozmysleli. Ak sa v tejto lehote znovu neprihlásite, všetky údaje a obsah vášho konta budú z TikToku natrvalo odstránené.

Kroky


Otvorte TikTok v telefóne alebo tablete. Na domovskej obrazovke (iPhone/iPad) alebo v zásuvke aplikácií (Android) nájdete jej čiernobielu ikonu noty.

  • Ak pristúpite k vymazaniu svojho účtu, stratíte prístup k celému obsahu TikTok. Ak ste si v aplikácii zakúpili položky, nebudete mať nárok na vrátenie peňazí.[1]

Tip: Vaše konto bude deaktivované na 30 dní a potom bude odstránené zo serverov TikTok. Ak sa v tomto časovom období rozhodnete, že chcete svoje konto opätovne aktivovať, môžete sa prihlásiť späť, aby ste tak urobili.


Ťuknite na ikonu profilu . Je to obrys osoby v pravom dolnom rohu obrazovky.

  • Ak ešte nie ste prihlásení do svojho konta, budete vyzvaní, aby ste tak urobili teraz.


Ťuknite na ponuku s tromi bodkami . Nachádza sa v pravom hornom rohu obrazovky.


Klepnite na Spravovať moje konto. Nachádza sa v hornej časti ponuky.


Prejdite nadol a ťuknite na položku Odstrániť konto. Nachádza sa v dolnej časti obrazovky Spravovať moje konto. Zobrazí sa stránka s potvrdením, na ktorej sú uvedené niektoré podrobnosti o vymazaní vášho konta.

  • Ak ste si vytvorili konto pomocou služby sociálnych médií, ako je Twitter alebo Facebook, budete musieť klepnúť na Overiť a pokračovať prihlásiť sa do tejto služby predtým, ako sa zobrazí potvrdzujúca stránka.


Ťuknite na červenú Odstrániť účet tlačidlo. Nachádza sa v dolnej časti obrazovky. Zobrazí sa okno s potvrdením.

  • V závislosti od toho, ako ste nastavili svoje konto, môžete byť vyzvaní na overenie telefónneho čísla a zadanie potvrdzujúceho kódu, aby ste mohli pokračovať v odstraňovaní. Ak sa zobrazí výzva na overenie, postupujte podľa pokynov na obrazovke.

  • Ťuknite na položku Odstrániť na potvrdenie. Budete okamžite odhlásení z TikTok. Teraz, keď je vaše konto deaktivované, vaše videá nebudú v aplikácii viditeľné pre ostatných.

    • Ak si to rozmyslíte, prihláste sa pred uplynutím 30-dňovej lehoty a znovu aktivujte svoje konto.
  • Referencie