Ako odstrániť všetky staré príspevky na Facebooku na počítači PC alebo Mac: 13 krokov

Tento článok vás naučí, ako odstrániť staré príspevky, ktoré ste vytvorili na Facebooku. Môžete ich vymazať buď jednotlivo prostredníctvom denníka aktivít, alebo zmeniť nastavenie súkromia všetkých verejných príspevkov/príspevkov priateľov na „Len pre priateľov.“

Metóda 1 z 2:Používanie denníka aktivít

Otvorte stránku https://www.facebook.com vo webovom prehliadači. Ak sa tým dostanete na obrazovku Prihlásenie, zadajte do prázdnych políčok svoje používateľské meno a heslo a kliknite na Prihlásenie.

  • Hoci neexistuje spôsob, ako vymazať všetky staré príspevky naraz, Denník aktivít vám ušetrí čas tým, že všetky vaše staré príspevky prezentuje v ľahko odstrániteľnom formáte.

Klepnite na trojuholník smerujúci hore nohami. Nachádza sa v pravom hornom rohu.

Kliknite na Denník aktivít. Na tejto stránke sa zobrazí všetko, čo ste urobili na Facebooku.

Klepnite na Vaše príspevky. Nachádza sa v ľavom stĺpci v časti „Filtre.“

Klepnite na ikonu ceruzky vedľa príspevku, ktorý chcete vymazať.

Kliknite na Odstrániť. Zopakujte tento postup na odstránenie každého príspevku, ktorý už nechcete mať na svojej časovej osi.

Metóda 2 z 2:Obmedzenie minulých príspevkov

Otvorte stránku https://www.facebook.com vo webovom prehliadači. Ak sa tým dostanete na obrazovku Prihlásenie, zadajte svoje používateľské meno a heslo do prázdnych políčok a klepnite na Prihlásenie.

  • Túto metódu použite, ak chcete zmeniť úroveň súkromia všetkých svojich starých príspevkov na „Len pre priateľov“.“ Tým sa v skutočnosti neodstránia žiadne príspevky.

Kliknite na trojuholník obrátený hore nohami. Nachádza sa v pravom hornom rohu.

Klepnite na Nastavenia.

Kliknite na Ochrana osobných údajov. Nachádza sa v ľavom hornom rohu obrazovky.

Klepnite na Obmedzenie minulých príspevkov. Je to v časti „Kto môže vidieť moje veci?“ vedľa položky „Obmedziť publikum pre príspevky, ktoré ste zdieľali s priateľmi priateľov alebo Verejnosť“?“

Kliknite na Obmedziť staré príspevky. Tým zmeníte súkromie všetkých svojich príspevkov na „Len pre priateľov“.“ Hoci príspevky nebudú odstránené, nebudú už prístupné ľuďom, ktorých nepoznáte.

  • Klepnite na Potvrdiť. Teraz môžu vaše príspevky vidieť len ľudia, s ktorými ste v priateľstve.