Ako opustiť tím Slack na PC alebo Macu: 8 krokov (s obrázkami)

Tento článok vás naučí, ako sa odstrániť z tímu Slack, keď používate počítač. Keďže je vaše konto Slack prepojené s pracovným priestorom vášho tímu, budete musieť svoje konto deaktivovať.

Kroky

Prihláste sa do služby Slack. Ak používate aplikáciu na ploche, kliknite na jej ikonu v ponuke Windows (PC) alebo v priečinku Aplikácie (Mac). Ak chcete používať verziu aplikácie Slack v prehliadači, prejdite na adresu URL svojej skupiny.

Kliknite na názov svojej skupiny. Nachádza sa v ľavom hornom rohu okna.

Klepnite na Profil & Konto. Nachádza sa v blízkosti hornej časti ponuky.

Kliknite na ikonu ozubeného kolesa. Nachádza sa v pravom stĺpci úplne vpravo pod vaším používateľským menom.

Klepnite na Deaktivujte svoje konto. Nachádza sa v dolnej časti zoznamu možností. Zobrazí sa potvrdzujúca správa.

Klepnite na Áno, deaktivujte moje konto. Teraz sa zobrazí podobná obrazovka, ktorá potvrdzuje, že naozaj chcete odstrániť svoje konto z tejto skupiny.

Začiarknite políčko vedľa položky Áno, chcem deaktivovať svoje konto.

  • Kliknite na Deaktivovať moje konto. Vaše konto je teraz deaktivované.