Ako skryť spojenia na sieti Linkedin: 10 krokov

Predvolené nastavenia LinkedIn umožňujú vašim spojeniam 1. stupňa – tým, s ktorými ste priamo prepojení – zobraziť celý zoznam vašich spojení. V ponuke „Súkromie a nastavenia“ môžete skryť svoje spojenia (takže spojenia 1. stupňa budú môcť vidieť len „zdieľané“ spojenia). Toto nastavenie nie je prístupné z mobilnej aplikácie LinkedIn, ale zmenou nastavenia na počítači môžete skryť svoje spojenia aj na mobile. Toto môže byť ideálne, ak ste prepojení s vašimi konkurentmi, ale chcete udržať svojich klientov v tajnosti![1]

Metóda 1 z 2:Skrytie vašich spojení

Vyhľadajte miniatúru svojej profilovej fotografie. Táto štvorcová ikona sa nachádza v pravom hornom rohu stránky. Nachádza sa napravo od panela vyhľadávania, ikony „Správa“, ikony „Oznámenie“ a ikony „Rozšíriť moju sieť“.

Prejdite kurzorom myši na ikonu svojej profilovej fotografie, čím spustíte rozbaľovaciu ponuku.

Klepnite na „Spravovať“ vedľa položky „Súkromie a nastavenia“.[2]

Vyberte kartu „Privacy“ (Súkromie). Nachádza sa pod horným bannerom, medzi kartami „Účet“ a „Komunikácia“.[3]

Kliknite na položku „Kto môže vidieť vaše pripojenia.“ Je to druhá možnosť od hornej časti zoznamu.[4]

Kliknite na položku „Your connections“ (Vaše pripojenia) a vyhľadajte rozbaľovaciu ponuku v tejto časti. „Vaše spojenia“ je predvolená možnosť. Ak je táto možnosť zvolená, vaše kontakty si môžu prezerať len vaše spojenia prvého stupňa. Tí, s ktorými nie ste prepojení, nemajú prístup k tomuto zoznamu.[5]

Vyberte možnosť „Len vy“. Výberom tejto možnosti zabránite zobrazeniu celého zoznamu kontaktov vašich spojení prvého stupňa.

Metóda 2 z 2:Zobrazenie spojení iných ľudí

Vyhľadajte meno spojenia alebo kliknite na jeho obrázok a navštívte jeho profil. Vyhľadávanie funguje na počítači aj na mobile. Môžete tiež vybrať ponuku „Moja sieť“ a potom „Pripojenia“ v rozbaľovacom zozname alebo v blízkosti hornej časti obrazovky v mobilnej aplikácii LinkedIn. Prechádzajte cez svoje pripojenia a kliknutím na meno alebo profilový obrázok pripojenia sa dostanete na jeho stránku.[6]

Prístup k zoznamu ich pripojení. Úplne vpravo od tlačidla „Poslať správu“ uvidíte modré číslo nad slovom „Spojenia“.“ Kliknutím na číslo zobrazíte zoznam ich spojení.[7]

  • V mobilnej aplikácii prejdite za sekciu „Highlights“ do sekcie „Connections“ a kliknite na položku „See all connections“ (Zobraziť všetky pripojenia).“
  • Zobraziť svoje spojenia. Karty v hornej časti zoznamu spojení umožňujú prispôsobiť a obmedziť vyhľadávanie.

    • Ak chcete zobraziť všetky ich pripojenia, vyberte položku „Všetky“. Ak sa rozhodol skryť svoje pripojenia, nebudete mať možnosť zobraziť všetky jeho pripojenia.
    • Kliknutím na položku „Zdieľané“ si môžete prezerať prepojenia, ktoré máte spoločné. Ak sa rozhodli skryť svoje spojenia, budete môcť vidieť len vzájomné spojenia.
    • Ťuknutím na položku „New“ (Nové) zobrazíte náhľad všetkých nedávnych spojení, ktoré vytvoril.[8]
  • Odkazy