Ako urobiť profilový obrázok na Facebooku súkromným na iPhone a iPade

Tento článok vás naučí, ako zmeniť nastavenia súkromia vašej bývalej profilovej fotografie na Facebooku. Hoci Facebook neumožňuje nastaviť vašu aktuálnu profilovú fotografiu ako inú ako verejnú, aby ste pomohli ostatným identifikovať vás, môžete svoje minulé profilové fotografie na Facebooku nastaviť ako súkromné.

Kroky

Otvorte aplikáciu Facebook. Ťuknite na ikonu aplikácie Facebook, ktorá pripomína biele písmeno „f“ na tmavomodrom pozadí. Ak ste prihlásení, otvorí sa váš kanál správ na Facebooku.

  • Ak nie ste prihlásení na Facebook, pred pokračovaním zadajte svoju e-mailovú adresu a heslo.

Ťuknite na ikonu profilu. Je to ikona v tvare osoby v dolnej časti obrazovky. Týmto spôsobom sa otvorí vaša profilová stránka.

  • Na iPade môžete nájsť túto ikonu v pravom hornom rohu obrazovky.
  • Ak ikonu profilu nevidíte, klepnite na v pravom dolnom rohu obrazovky, potom klepnite na svoje meno v hornej časti ponuky.

Posuňte sa nadol a ťuknite na položku Zobraziť všetky fotografie. Túto možnosť nájdete pod zoznamom fotografií, ktorý sa nachádza v hornej časti stránky vášho profilu.

Ťuknite na položku Albumy karta. Nachádza sa v hornej časti obrazovky.

Klepnite na Profilové obrázky. Tento album by sa mal nachádzať v blízkosti hornej časti karty Albumy. Vaša aktuálna profilová fotografia bude obalom albumu.

  • Možno sa budete musieť posunúť nadol, aby ste videli tento album.

Vyberte profilový obrázok. Ťuknite na profilovú fotografiu, ktorá má byť súkromná.

Klepnite na . Je to v pravom hornom rohu obrazovky. V spodnej časti obrazovky sa zobrazí vyskakovacie menu.

  • Na zariadení iPad sa ponuka rozbalí z ikona.

Ťuknite na položku Upraviť súkromie. Táto možnosť sa nachádza vo vyskakovacej ponuke. Tým sa otvorí zoznam možností ochrany súkromia príspevkov.

Klepnite na Len ja. Nachádza sa v časti „Kto môže vidieť váš príspevok?“ zoznam možností.

  • Ak túto možnosť nevidíte, najprv ťuknite na položku Viac na blízko stredu obrazovky.
  • Ťuknite na stránku Hotovo. Nachádza sa v pravom hornom rohu obrazovky. Ak to urobíte, uložíte svoje nastavenia súkromia, čím sa vybraná profilová fotografia stane viditeľnou len pre vás.

    • Ak je na vašej profilovej fotografii označený váš priateľ, môže si obrázok stále prezerať.