Ako vymazať históriu vyhľadávania v službe Pinterest: 10 krokov

Pinterest, podobne ako väčšina aplikácií s funkciou vyhľadávania, ukladá vaše vyhľadávacie otázky, aby vám prispôsobil výsledky vyhľadávania. Hoci ide o užitočnú funkciu, po určitom čase môže spomaliť vaše zariadenie (alebo prehliadač); našťastie môžete históriu vyhľadávania rýchlo vymazať v rámci nastavení svojho konta!

Metóda 1 z 2: Použitie aplikácie Pinterest

Otvorte aplikáciu „Pinterest“. Ak ešte nie ste prihlásení do Pinterestu, urobte tak pomocou svojej e-mailovej adresy a hesla (alebo konta na Facebooku).

Ťuknite na ikonu svojho profilu. Toto je ikona v tvare osoby v pravom dolnom rohu obrazovky.[1]

Klepnite na ozubené koliesko nastavení. Toto sa nachádza v pravom hornom rohu obrazovky.

Klepnite na Upraviť nastavenia.

Klepnite na Vymazanie histórie prehľadávania. História vášho vyhľadávania bola oficiálne vymazaná!

  • Môžete tiež ťuknúť na položku Vymazať vyrovnávaciu pamäť ako sa zbaviť odporúčaní na vyhľadávanie.

Metóda 2 z 2:Použitie stránky Pinterest (počítač)

Otvorte Webová stránka Pinterest. Ak ešte nie ste prihlásení, použite na to svoju preferovanú e-mailovú adresu a heslo (alebo účet na Facebooku).

Kliknite na ikonu svojho profilu. Ide o ikonu v tvare osoby v pravom hornom rohu stránky.

Klepnite na ozubené koleso nastavení. Nájdete ho nad názvom svojho profilu v hornej časti stránky.

Klepnite na Vymazanie posledných vyhľadávaní.

  • Kliknite na Uložiť nastavenia. História vášho vyhľadávania je teraz prázdna!
  • Odkazy