Ako vypnúť funkciu Autoplay v službe Apple Music v 4 jednoduchých krokoch

Po skončení zoznamu skladieb alebo albumu Apple Music automaticky vyberie a prehrá podobné skladby. Ak sa vám táto funkcia nepáči, môžete ju vypnúť. Tento článok vám ukáže, ako vypnúť funkciu Autoplay v službe Apple Music.

Kroky

Otvorte aplikáciu Apple Music v zariadení iPhone alebo iPad. Je to červeno-biela ikona hudobnej poznámky na domovskej obrazovke alebo v knižnici aplikácií.

  • Aj keď počúvate hudbu prostredníctvom zariadenia HomePod, na vypnutie funkcie Autoplay budete musieť použiť aplikáciu Hudba v zariadení iPhone alebo iPad.

Otvorte obrazovku „Now Playing“ (Práve hrá). Ťuknite na aktuálne prehrávanú skladbu, ktorá by sa mala zobraziť v spodnej časti obrazovky.

Ťuknite na ikonu Up Next. Je to ikona zoznamu v pravom dolnom rohu obrazovky, ktorá otvorí váš zoznam skladieb.

  • Ťuknite na ikonu Autoplay. Vyzerá to ako nekonečná slučka, ktorú uvidíte napravo od položky „Playing Next“ (Prehrávanie ďalej) a nebude zvýraznená rámčekom, ktorý by signalizoval, že je vypnutá.[1]

    • Tým zakážete funkciu Autoplay zo všetkých svojich zoznamov skladieb, aby ste tento proces nemuseli opakovať pri každom počúvaní zoznamu skladieb alebo albumu.
    • Ak chcete opätovne zapnúť funkciu Autoplay, musíte zopakovať tento postup.[2]
  • Odkazy