Ako zablokovať niekoho na službe Pinterest v systéme Android: 8 krokov

V tomto článku sa dozviete, ako zablokovať používateľa Pinterest, keď používate Android.

Kroky

Otvorte Pinterest. Aplikácia má červenú ikonu s bielym „p.“ Ak ju nevidíte na domovskej obrazovke, nájdete ju v zásuvke aplikácií.

  • Ak nie ste prihlásení do svojho konta Pinterest, podľa pokynov na obrazovke sa teraz prihláste.

Klepnite na ikonu profilu. Je to sivá silueta osoby v pravom hornom rohu obrazovky.

Zadajte meno osoby do vyhľadávacieho riadku. Nachádza sa v hornej časti obrazovky. Počas písania vám Pinterest zobrazí zoznam ľudí, ktorí zodpovedajú vášmu vyhľadávaniu.

Ťuknite na osobu, ktorú chcete zablokovať. Tým sa otvorí profil danej osoby.

Ťuknite na položku O stránke. Nachádza sa v ponuke v hornej časti profilu.

Ťuknite na položku Nahlásiť alebo zablokovať (meno). Zobrazí sa vyskakovacie okno.

Ťuknite na položku Zablokovať (meno). Zobrazí sa ďalšie vyskakovacie okno. Tentoraz vám pripomenie, že nebudete môcť tohto používateľa sledovať, opätovne pridávať alebo s ním komunikovať na službe Pinterest.

  • Klepnite na Blokovať potvrdiť. Táto osoba je teraz zablokovaná.