Ako zablokovať priateľov v hre Need for Speed: 9 krokov

Funkcia Block Friends je rovnako dôležitá ako funkcia Add Friends (Pridať priateľov) v hre Need for Speed World, ako aj v každej hre s platformou sociálnych sietí. Dôvodom je, že niektorí používatelia sa môžu ukázať ako nepríjemní a snažia sa platformu NFSW využívať skôr na spôsobenie hrozby než na zábavu. Z tohto dôvodu, ak chcete z akéhokoľvek dôvodu zablokovať iného používateľa, spoločnosť EA poskytla ľahko použiteľnú funkciu, pomocou ktorej môžete dosiahnuť to isté.

Metóda 1 z 2:Blokovanie používateľov počas roamingu vo svete

Spustite Need for Speed World. Hru môžete spustiť z ponuky Štart alebo z pracovnej plochy, ak ste si tam počas nastavovania vytvorili zástupcu.

Prihláste sa do svojho účtu. Zadajte svoje používateľské meno a heslo do príslušných polí a kliknite na tlačidlo „Prihlásiť sa“.“

  • Po prihlásení spustí systém NFSW aktualizáciu. Hneď ako systém NFSW dokončí sťahovanie a inštaláciu všetkých požadovaných aktualizácií z internetu, zobrazí sa dialógové okno s tlačidlom „Prehrať“.

Vstúpte do sveta NFSW v režime Free Roam. Kliknite na tlačidlo „Play“ (Hrať) a stlačte kláves „Enter“ alebo akékoľvek iné tlačidlo na spustenie. Načítajú sa a zobrazia údaje o vašom profile NFSW.

  • Kliknutím na tlačidlo „Enter World“ (Vstúpiť do sveta) vstúpte do sveta NFS v režime Free Roam (Voľný pohyb).
  • Free Roam je režim v hre (a vo väčšine ostatných moderných titulov NFS), ktorý vám umožňuje prechádzať svetom pretekov a hľadať preteky alebo iných jazdcov.

Blokovanie používateľov. V režime Free Roam, ak sa vám nepáči správanie niektorého spolujazdca, môžete ho zablokovať kliknutím pravým tlačidlom myši na jeho používateľské meno a výberom možnosti „Blokovať jazdca.“ Používateľské mená vodičov sa zobrazujú na vrchnej časti ich vozidiel v celom svete NFS.

  • Zobrazí sa dialógové okno s požiadavkou na potvrdenie, či chcete ovládač zablokovať. Kliknutím na „Block Driver“ potvrďte. Používateľ bude zablokovaný, čo znamená, že s vami nemôže pretekať ani vás vidieť v službe NFS World. Nebude informovaný o tom, že ste ho zablokovali.

Metóda 2 z 2:Blokovanie priateľov prostredníctvom sociálnej obrazovky

Spustite Need for Speed World. Hru môžete spustiť z ponuky Štart alebo z pracovnej plochy, ak ste tam počas inštalácie vytvorili zástupcu.

Prihláste sa do svojho konta. Zadajte svoje používateľské meno a heslo do príslušných polí a kliknite na tlačidlo „Prihlásiť sa“.“

  • Po prihlásení spustí systém NFSW aktualizáciu. Hneď ako NFSW dokončí sťahovanie a inštaláciu všetkých potrebných aktualizácií z internetu, zobrazí sa dialógové okno s tlačidlom „Play“ (Hrať).

Vstúpte do sveta NFSW v režime Free Roam. Kliknite na tlačidlo „Play“ (Hrať) a stlačením tlačidla „Enter“ alebo akéhokoľvek iného tlačidla spustite. Tým sa načítajú a zobrazia údaje o vašom profile NFSW.

  • Kliknutím na „Enter World“ vstúpite do sveta NFS v režime Free Roam.

Stlačením tlačidla „O“ na klávesnici zobrazte obrazovku NFSW Social. Ak chcete zobraziť obrazovku, môžete tiež kliknúť na tlačidlo „Friends“ (Priatelia) v hornej časti obrazovky NFS World.

  • Na obrazovke Social (Sociálne siete) sa zobrazia všetci vodiči, ktorí sú aktuálne na vašom zozname priateľov.
  • Zablokovať priateľa. Ak chcete zablokovať priateľa, kliknite pravým tlačidlom myši na jeho meno a vyberte položku „Blokovať priateľa“.“ Zobrazí sa dialóg, ktorý vás požiada o potvrdenie. Akciu potvrďte kliknutím na „Blokovať priateľa“.
  • Odkazy: