Ako zabrániť tomu, aby boli priatelia na Facebooku upozornení, keď prijmete žiadosť o priateľstvo na počítači PC alebo Mac

V tomto článku sa dozviete, ako upraviť nastavenia Facebooku (keď používate počítač) tak, aby sa vaše nové priateľstvá neoznamovali v kanáli správ.

Kroky

Prejdite na https://www.facebook.com vo webovom prehliadači. Na prístup k službe Facebook môžete použiť akýkoľvek webový prehliadač v počítači vrátane prehliadačov Chrome, Edge a Safari. Ak ešte nie ste prihlásení, zadajte údaje o svojom konte a prihláste sa teraz.

  • Táto metóda vás prevedie skrytím zoznamu priateľov pred všetkými okrem vás. Keď je váš zoznam priateľov skrytý, vaši priatelia nebudú upozornení, keď sa spojíte s niekým novým.
  • Ľudia budú môcť stále vidieť vašich spoločných priateľov, ak navštívia váš profil.

Kliknite na šípku smerujúcu nadol. Nachádza sa v modrej lište v pravom hornom rohu obrazovky (napravo od „?“ ikona).

Klepnite na Nastavenia.

Klepnite na Ochrana osobných údajov. Je v stĺpci pozdĺž ľavej strany obrazovky. Tým sa otvorí obrazovka „Nastavenia a nástroje ochrany súkromia“ na hlavnom paneli.

Kliknite na rozbaľovaciu ponuku v časti Kto môže vidieť váš zoznam priateľov?“ Je to druhá položka v časti „Kto môže vidieť moje veci?“ časť. Zobrazí sa zoznam možných priateľov.

  • Kliknite na Len ja. Celý váš zoznam priateľov je teraz skrytý pred všetkými okrem vás. Pretože je skrytá, vaše nové spojenia s priateľmi sa už nebudú zobrazovať v kanáli správ ani v tickeri.