Ako zverejniť momentky WeChat v systéme Android: 15 krokov (s obrázkami)

V tomto článku sa dozviete, ako zdieľať fotografie a videá Momenty na WeChat, keď používate systém Android.

Kroky

Otvorte WeChat. Túto aplikáciu zvyčajne nájdete na domovskej obrazovke alebo v zásuvke aplikácií. Vyhľadajte zelenú ikonu s dvoma bielymi prekrývajúcimi sa bublinami chatu.

  • Ak nie ste prihlásení do služby WeChat, prihláste sa teraz.

Klepnite na Objavte. Nachádza sa v dolnej časti obrazovky.

Klepnite na Momenty.

Ťuknite na ikonu fotoaparátu. Je pod vašou profilovou fotografiou, hneď vedľa dátumu. Zobrazí sa vyskakovacie okno.

Klepnite na Vyberte obrázok.

  • Ak chcete nasnímať novú fotografiu alebo video, klepnite na Použite fotoaparát namiesto toho nasnímajte alebo nahrajte svoju Momentku.
  • Ak Moments používate prvýkrát, zobrazí sa uvítacie okno. Prečítajte si ju a ťuknite na ňu OK.

Ťuknite na fotografiu alebo video a vyberte ich. V jej ľavom hornom rohu sa zobrazí značka zaškrtnutia.

Ťuknite na položku Hotovo. Fotografia alebo video sa zobrazí v aplikácii WeChat a je pripravená na úpravu.

Klepnite na Upraviť stránku. Nachádza sa v ľavom dolnom rohu.

Vyberte nástroj na úpravu a pridajte efekty. Tu je uvedené, čo robia:

  • Tužka: V aplikácii Momentka sa zobrazí ikona, ktorá sa nachádza na obrazovke: Nástroj na kreslenie voľnou rukou.
  • Smajlík: Emoji a nálepky.
  • T: Napíšte kamkoľvek na fotografiu alebo video.
  • Šachovnica: Pridá efekt mozaiky.
  • Nástroj na orezávanie: Orezanie a zmena veľkosti fotografie.

Ťuknite na položku Hotovo. Teraz uvidíte svoju fotografiu alebo video pripojené k novému príspevku.

Zadajte správu. Toto je voliteľné, ale môžete ťuknúť na položku Povedzte niečo pripojenie správy k Momentke.

Klepnite na Umiestnenie na označenie vašej polohy. Ak nechcete, aby ľudia vedeli, kde sa nachádzate, môžete tento krok preskočiť.

Klepnite na Zdieľať a vyberte nastavenie ochrany osobných údajov. Vaša Momentka je predvolene nastavená ako verejná. Ak chcete sprísniť zabezpečenie, vyberte položku Súkromné (len vy), Zdieľať zoznam (len niektorí priatelia), alebo Zoznam nezdieľaných položiek (vylúčiť niektorých priateľov) a potom klepnite na Hotovo.

Ťuknite na položku Spomenúť Označenie priateľa. Toto nie je povinné, ale môže to byť užitočné, ak chcete označiť priateľa, ktorý je na fotografii alebo videu. Zobrazí sa zoznam kontaktov – klepnite na kontakt(y), ktorý(é) chcete spomenúť, a potom klepnite na OK.

  • Klepnite na Odoslať. Váš nový Moment je teraz naživo.