Jednoduché spôsoby odstránenia profilu Ashley Madison: 8 krokov

Ak chcete odstrániť svoj profil z Ashley Madison, máte dve možnosti. Svoje konto môžete deaktivovať alebo úplne vymazať. Ak chcete deaktivovať svoje konto, odstránite svoj profil z výsledkov vyhľadávania, skryjete svoj profil pred verejnosťou, ale stále máte možnosť obnoviť a znovu použiť svoje konto. Ak úplne vymažete svoje konto, nielenže odstránite svoj profil z výsledkov vyhľadávania a stránky, ale odstránite aj všetky fotografie, históriu používania stránky a všetky odoslané a prijaté správy zo svojho konta. Zatiaľ čo službu Ashley Madison môžete používať pomocou aplikácie z mobilného zariadenia, funkcia vymazania účtu je k dispozícii len v počítačovej verzii.

Metóda 1 z 2:Deaktivácia vášho profilu


Prihláste sa do https://www.ashleymadison.com. Deaktiváciou konta odstránite svoj profil z výsledkov vyhľadávania, skryjete ho pred verejnosťou, ale stále máte možnosť obnoviť a opätovne použiť svoje konto.

  • Ak deaktivujete svoj účet, všetky vaše informácie stále existujú na Ashley Madison, takže stále hrozí ich únik alebo hackerský útok.


Kliknite na kartu Spravovať profil. Toto sa nachádza v blízkosti hornej časti webovej stránky.


Kliknite na Odstrániť profil. Uvidíte to v ponuke na ľavej strane.


Kliknite na Deaktivovať svoj profil. Uvidíte, že toto je prvá možnosť na pravej strane obrazovky so zoznamom funkcií, ktoré sa ponúkajú pri deaktivácii.

  • Budete presmerovaní na stránku deaktivácie účtu, kde budete musieť uviesť dôvod deaktivácie. Vyberte si jednu z nich a kliknite na tlačidlo „Deaktivovať“ a potvrďte svoju akciu vo vyskakovacom okne.

Metóda 2 z 2:Odstránenie profilu


Prihlásenie do https://www.ashleymadison.com. Vymazaním účtu odstránite svoj profil z výsledkov vyhľadávania, vymažete všetky svoje fotografie a správy a údaje o histórii prehliadania. Po vymazaní vášho profilu neexistuje ani žiadny spôsob, ako ho opätovne aktivovať.


Kliknite na kartu Spravovať profil. Toto sa nachádza v hornej časti webovej stránky.


Kliknite na Odstrániť profil. Toto sa zobrazí v ponuke na ľavej strane.


  • Kliknite na Odstrániť svoj profil. Uvidíte, že toto je druhá možnosť na pravej strane obrazovky so zoznamom funkcií ponúkaných pri úplnom vymazaní.

    • Potvrďte vymazanie vo vyskakovacom okne. Úplné vymazanie vášho účtu môže trvať až 48 hodín.[1]
  • Odkazy